Talented Dressage Horses for Sale

GS-PROjects is je vertrouwde partner als het op onderhoud en installatie van brandbeveiliging en jouw veiligheid aan komt.

” Get In Touch “

Brandbeveiliging voor al wat je dierbaar is

Voorkom ellende, geef brand geen kans !

Installatie en onderhoud van brandbeveiliging systemen alarmcentrales en autonome rookmelders

Wekelijks verschijnen in de media berichten over huizen of bedrijven die deels of geheel afbranden. Drama’s spelen zich dan af.. huis onbewoonbaar, bedrijf kan niet meer functioneren enz…  . Anticipeer voor uw uw gezin of bedrijf en voorkom soortgelijke drama’s. Laat je adviseren door GS-Projects en kies voor een  aangepaste brandbeveiliging.

Branddetectie , onderhoud en installatie van brandbeveiliging

Alarmcentrales en Detectoren

Om uw huis of zaak te beschermen plaats je diverse detectoren afhankelijk van de situatie. Detectoren en sensoren  brengen je tijdig op de hoogte wanneer er een begin van rook, gas of hitte ontwikkeling aanwezig is in een bepaalde ruimte. Onderschat vooral het belang van soortgelijke melders niet want ze redden uw leven en dat van uw gezin. Vooral ’s nachts breken jammer genoeg heel wat branden uit en dan zijn deze meldsystemen van cruciaal belang.

Diverse soorten detectoren en systeemmelders

Rekenen op een optimale brandbeveiliging dankzij GS-Projects. Afhankelijk van de omstandigheden plaatsen wij  rookmelders, CO-melders, hittemelders en gasmelders op diverse strategische plaatsen in huis of bedrijfspanden. Hierbij houden wij één norm in het vaandel en dat is het plaatsen van uitsluitend hoogwaardige systemen.

Vertrouw op GS-Projects om brandpreventie deskundig uit te rollen 100% afgestemd op jouw situatie.

Elektriciteit

Uitvoering en advies.

Domotica

Uitvoering en advies.

Brandbeveiliging

Uitvoering en advies.

Toegangscontrole

Toegangscontrole - videofonie - parlofonie - codeklavier

Uitvoering en advies.

Laadpalen

Uitvoering en advies.