Talented Dressage Horses for Sale

GS-PROjects is je vertrouwde partner als het op toegangscontrole videofonie parlofonie codeklavier en veiligheid aan komt.

” Get In Touch “

Toegangscontrole en veiligheid

Een extra veilig gevoel

Toegangscontrole met videofonie, parlofonie of codeklavier verhoogt jouw veiligheidsgevoel

Veiligheid op uw domein is van cruciaal belang ! Akkoord ? Ja natuurlijk. Homejackings laten we hopen dat het u niet overkomt maar voorzorgsmaatregelen nemen is geen overbodige luxe. Toegangscontrole geplaatst door GS-Projects laat je toe iedereen te controleren alvorens u hen binnen laat.

Videofonie, parlofonie, afstandsbediening en codeklavier met controle op gsm of tablet.

Toegangscontrole - videofonie - parlofonie - codeklavier

Of je nu opteert voor een videofoon of een parlofoon, beiden hebben reeds een gigantisch grote impact op uw veiligheid. Je hoort en ziet meteen wie er aan uw deur staat en kunt zelf ook beslissen of je die persoon wenst binnen te laten of niet. Daarnaast kan je opteren om een codeklavier te installeren om uw hek of toegangspoort te ontgrendelen.

Installatie en onderhoud

GS-Projects verzorgt niet enkel de plaatsing van jouw elektrische installatie maar ook onderhoud van brandbeveiliging, domotica en jouw voorzieningen voor toegangscontrole. Een goed onderhoud en regelmatig nazicht voorkomen defecten op ongewenste tijdstippen dus hou zeker rekening met het feit dat dit je enkel voordelen biedt.

Bel of mail voor info of een offerte op maat voor toegangscontrole.

Elektriciteit

Uitvoering en advies.

Domotica

Uitvoering en advies.

Brandbeveiliging

Uitvoering en advies.

Toegangscontrole

Toegangscontrole - videofonie - parlofonie - codeklavier

Uitvoering en advies.

Laadpalen

Uitvoering en advies.